You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Welkom bij Dansstudio Yvette

Wij geven les in veel verschillende dansstijlen, dus voor ieder wat wils.

Dansstudio Yvette is een jonge & hippe balletschool gevestigd in Tussen de Vaarten. Er is les voor jong en oud. Van peuters tot volwassenen; iedereen is welkom!

Dansstudio Yvette heeft, naast alle reguliere lessen, maar liefst vijf selectiegroepen waarmee er diverse optredens tijdens verschillende evenementen verzorgd worden in Almere. Ook zijn er drie demoteams waarmee danswedstrijden worden gedaan door heel Nederland. Dus ook als je het professioneler wil aanpakken ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons motto: Dans met je hart en je voeten zullen volgen!!!

Lessen

Dansstudio Yvette biedt een tal van mogelijkheden in lessen. Ben je gek op dansen en kun je thuis niet stil blijven zitten, bekijk dan gauw het lesaanbod van Dansstudio Yvette. Je kunt gratis een proefles volgen.
 
We hopen je snel te zien!

1

Commercial Hiphop

In de Hiphop Commercial les leer je bij Dansstudio Yvette bewegen zoals de hiphop dansstijlen die gebrukt wordt in rap, R&B en pop muziek. Commercial betekend dat we meegaan met de nieuwste stijlen van alle bekende artiesten.

2

Hip Hop

Hip hop is een stoere dansstijl voor de jeugd van nu. In de les wordt aandacht besteed aan strakke moves, uithoudingsvermogen en stoere choreografieën.

3

Klassiek Ballet

Klassiek Ballet is een uitstekende basis voor alle dansdisciplines. Er wordt aandacht besteed aan houding, evenwicht, lenigheid en sierlijk bewegen.

4

Modern

Bij moderne dans leer je jouw gevoelens en emoties te uiten door te dansen. Moderne dans is een bewegingsvorm met invloeden uit het westerse ballet en jazzdance.

5

Boys only

De naam zegt het al… Een dansles uitsluitend voor jongens. De les is een mix van streetmoves, hip hop en breakdance compleet gericht op de lichamelijke mogelijkheden van jongens.

6

Urban Dance

Bij Dansstudio Yvette zijn de Urban Dance lessen iets uitgebreider dan de Streetdance lessen. In de Urban Dance lessen worden zoveel mogelijk verschillende stijlen geïntroduceerd.

Onze dansdocenten

Dansstudio Yvette werkt uitsluitend met gediplomeerde docenten. We hebben een team van 9 docenten waarmee we elke week vol enthousiasme voor de dansgroepen staan!

Yvette-391x252

Yvette van de Stolpe

Eigenaresse

Elske-391x252

Elske Cinibulk

Dansdocente

Denise-391x252

Denise de Vries

Dansdocente

Volg je eerste dansles gratis!

Proefles