You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Elske Cinibulk

Dansdocente

Toen ik op mijn zevende mijn eerste balletles kreeg wist ik al dat dansen mijn passie was! Op mijn zestiende kwam dan ook mijn grootste wens in vervulling en werd ik aangenomen bij de dansacademie van Lucia Marthas in Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring op mogen doen in het werkveld door de vele stages die we kregen en heb ik gedanst bij verschillende tv shows waaronder: de Postcode loterijshow, Monte Carlo, Telekids, Now or Never, de Soundmixshow, en de Sterrenplaybackshow en bij verschillende artiesten, evenementen en producties zoals: Lee Towers, Jody Bernal, Frans Bauer, Julio Iglesias jr, megafestatie, Aida de Opera, de Tijdaffaire en Assepoester. 

In 2001 heb ik mijn HBO diploma behaald en ben ik gelijk aan het werk gegaan bij het Holland Show Ballet van Wentink Events waar ik 2 jaar heb gedanst in de Dinnershow of the Centuries en bij verschillende events waaronder: Voetballer van het jaar Gala en World Press Photo Gala. Daarna besloot ik te gaan freelancen om wat meer afwisseling te hebben. Tijdens deze periode heb ik gedanst in concerten van o.a.: Rene Froger, Gerard Joling, Frans Bauer, Franklin Brown, Jamai en de Toppers in Concert. In shows en evenementen van: Wentink Events, Philips, Mercedes, T-mobile, Fortis, en tv shows waaronder Idols en X- Factor. 

Na 5 jaar als freelancer werkzaam te zijn geweest ben ik me meer gaan focussen op het lesgeven, en merk ik hoe heerlijk het is om mijn dansplezier over te brengen aan mijn leerlingen! Al 8 jaar werk ik met veel plezier bij Dansstudio Yvette en ik geef : Klassiek ballet, Show musical, Streetdance, Hip hop, Stay Fit & Dance, High heel Class en selectie . Het is zo leuk om de leerlingen te zien groeien door de jaren heen en om ze te zien genieten van alle danspasjes en te zien toeleven leven naar de spetterende voorstelling die Yvette ieder jaar weer organiseert! 

instructor-440x462_0003_Elske