You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Volg je eerste dansles gratis!

Proefles

Lesaanbod

1

Peuterdans

In deze lessen maken kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs kennis met dans en muziek. Op een speelse manier worden ze zich bewust van hun lichaam en de mogelijkheden daarvan.

2

Clipdance

Clipdance is een swingende dansvorm voor jonge kinderen, waarin de Jazzdanstechniek als basis dient. De lessen zijn geïnspireerd op de nieuwste trendy muziek en videoclips. Er wordt gewerkt aan coördinatie, muzikaliteit en uitstraling. Kortom: Een dansles met veel aandacht voor hedendaagse danstrends en hippe choreografie.

3

Pre-Ballet

In de Pre-balletles maken de kinderen spelende wijs kennis met de Klassieke ballet techniek. Er wordt gedanst aan de barre, gewerkt aan flexibiliteit en er is aandacht voor vloeiend en sierlijk dansen.

4

Klassiek Ballet

Klassiek Ballet is een uitstekende basis voor alle dansdisciplines. Er wordt aandacht besteed aan houding, evenwicht, lenigheid en sierlijk bewegen.

5

Spitzen

Dansen op spitzen is iets wat echt hoort bij ballerina’s.

6

Modern

Bij moderne dans leer je jouw gevoelens en emoties te uiten door te dansen. Moderne dans is een bewegingsvorm met invloeden uit het westerse ballet en jazzdance.

7

Streetdance

Streetdance is een trendy dansvorm, die bij veel jongeren populair is. In stoere choreografieën wordt er gewerkt aan coördinaties, isolaties, snelheid en funky streetmoves. Er wordt gedanst op populaire R&B en street muziek.

8

Hip Hop

Hip hop is een stoere dansstijl voor de jeugd van nu. In de les wordt aandacht besteed aan strakke moves, uithoudingsvermogen en stoere choreografieën.

9

Boys only

De naam zegt het al… Een dansles uitsluitend voor jongens. De les is een mix van streetmoves, hip hop en breakdance compleet gericht op de lichamelijke mogelijkheden van jongens.

10

Commercial Hiphop

In de Hiphop Commercial les leer je bij Dansstudio Yvette bewegen in de hiphop dansstijl. Commercial betekend dat we meegaan met de nieuwste stijlen die gebruikt worden door de beste artiesten in de muziekindustrie.

11

Urban Dance

Bij Dansstudio Yvette zijn de Urban Dance lessen iets uitgebreider dan de Streetdance lessen. In de Urban Dance lessen worden zoveel mogelijk verschillende stijlen geïntroduceerd.

12

Afro Dance

In de Afro Dance lessen dans je verschillende bewegingen op swingende afro beats. Afro Dance bestaat deels uit grote, krachtige bewegingen maar ook af en toe rustige vloeiende bewegingen die veel concentratie vereisen.

13

Tik Tok Dance

Ook Dansstudio Yvette heeft Tik Tok!! In deze super coole nieuwe les ga jij samen met de juf de populaire Tik Tok moves/dansjes leren en geven we er onze eigen Dansstudio Yvette touch aan!

14

Jazz BBB

Een les waarin de jazzdanstechniek de basis is. Er wordt aandacht besteed aan techniek, coördinatie en muzikaliteit door middel van dansante oefeningen.

15

High Heel Class

High Heel Class is een stijl waarbij er gewerkt wordt aan sierlijke, sexy en vrouwelijke bewegingen.

16

Stay Fit & Dance

Een heerlijke dansles voor dames vanaf 35 jaar die lekker willen bewegen!

17

Tap

Tapdance is Percussie met je voeten. Daarvoor gebruik je speciale dansschoenen met ijzertjes onder de zolen.

Tapdansen is erg goed voor het ontwikkelen van een muzikaal gehoor en het leren onderscheiden van ritmes. We leren in de taplessen bekende tapcombinaties aan maar we maken ook onze eigen ritmes. Zowel oude als nieuwe tap technieken zullen aan bod komen.

18

Selectie

De selectie is dansers met talent die graag een stapje verder willen. De selectiegroepen doen mee aan diverse optredens en presentaties en worden bovendien voorbereid op een eventuele de overstap naar een professionele dansopleiding.

19

Demoteams

Met het demoteam doen we mee aan diverse danswedstrijden door heel Nederland. Er wordt wekelijks tijdens de training hard gewerkt aan kracht, lenigheid, conditie, uitstraling en stoere choreografieen.