You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Yvette van de Stolpe

Eigenaresse

Ik ben 40 jaar en trotse mama van 3 dochters. Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Almere. Al van kleins af aan ben ik gek op dansen en het verbaasd dan ook niemand als ik op 11 jarige leeftijd de stoute schoenen aan trek en me aanmeld voor de Vooropleiding Theaterdans in Amsterdam. Ik word na een pittige auditie ronde aangenomen en begin aan de 5 jaar durende opleiding. Naast deze opleiding dans ik in het weekend ook nog bij Barry Stevens, omdat ik er maar geen genoeg van kan krijgen. Na 5 jaar vooropleiding ben ik verder gaan studeren aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten aan de opleiding Docent Theaterdans. In 2001 studeer ik af als 1e graads dansdocente. 

Na mijn opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als dansdocente op diverse balletscholen in Almere. Verder danste ik als vaste danseres bij het Holland Show Ballet in de dinnershow in Studio 21 in Hilversum. Daarnaast heb ik ook een tijd gewerkt als freelance danseres en heb gedanst voor diverse opdrachtgevers en evenementen als Wentink Events, Farouk, L’oreal en Voetballer van het jaar Gala. 

Sinds 2005 ben ik de trotse eigenaresse van Dansstudio Yvette. Met heel mijn hart en ziel zet ik me dagelijks in voor alles in en rondom de dansschool. Dansen is mijn passie en op deze manier kan ik dat aan al mijn leerlingen overbrengen. Niets is mooier dan van je passie je werk te maken.

Dansstudio Yvette is in korte tijd uitgegroeid tot een van grotere en betere balletscholen van Almere. Dansplezier staat op nummer 1 en samen met mijn docenten probeer ik er elke dag een feestje van te maken.
 

instructor-440x462_0002_Yvette