You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

We gaan binnen dansen!

We pakken zoveel mogelijk het “oude” binnen rooster weer op. Er zijn helaas wel wat lessen van dit rooster afgehaald door het gedaalde aantal leden. Dit is jammer genoeg onvermijdelijk, maar gelukkig hebben we nog steeds een super leuk en goed gevuld dansrooster!

 

Je kunt het binnen dansrooster terug vinden op onze website bij het menu: Dansrooster

 

Kijk er goed naar, want het is alweer een poosje geleden. Weet je niet meer in welke les je danst? Of wil je wisselen van les? Geen probleem… Mail ons even en we helpen je verder.  Al onze lessen voor leerlingen van 18 jaar en ouder blijven voorlopig nog wel buiten.

 

 

Vanaf woensdag 19 mei gelden voor het binnen dansen weer de volgende regels:

 

*Alle leerlingen kunnen afgezet worden bij de hoofdingang van de dansschool en komen zelf zonder ouders naar binnen. Wij vangen de kinderen op bij de deur.

Na de les kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wacht hiervoor bij de nooduitgangen aan de zijkanten van ons gebouw.

De leerlingen die dansen in studio 1 en 2 komen uit de linker nooduitgang. De leerlingen die dansen in studio 3 komen uit de rechter nooduitgang.

*Alleen voor de peuters (leerlingen van 2 en 3 jaar) maken we een uitzondering: Bij de peuterlessen mag er een ouder/verzorger per leerling binnen wachten

op de dansschool.

*De kleedkamer is nog gesloten: Kom naar zoveel mogelijk naar de dansschool in je danskleding, zodat je binnen alleen nog hoeft te wisselen van schoenen.

Kom niet eerder dan 5 minuten van te voren. Zet je buitenschoenen bij de deur van het danslokaal en hang daarbij ook je jas op.
*Ouders/verzorgers van kinderen die nieuw zijn op de dansschool en voor het eerst een proefles komen doen, mogen de 1e keer even mee naar binnen om kennis

te maken met de docent en even rond kijken.
*Bij binnenkomst moet iedereen de handen desinfecteren en volwassenen dragen een mondkapje .
*Ben je verkouden, hoest je, heb je koorts, of is een familielid ziek waarbij je woont? Dan verzoeken we je thuis te blijven.

We hopen op ieders begrip rondom de maatregelen. Op deze manier kunnen we zo veilig mogelijk werken. We moeten het samen doen en met jullie medewerking

gaat dat ons zeker lukken!!

we mogen weer binnen dansen
  • Deel dit bericht op