You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Maatregelen rondom Corona

Maatregelen rondom Corona:

 

* Wij hanteren een ‘één ouder/verzorger beleid’ tijdens de volgende danslessen: peuterdans les, clipdance les 4 t/m 6 jaar, pre ballet 4 t/m 6 jaar. Dit betekend dat leerlingen uit deze lessen de dansschool mogen betreden met een ouder/verzorger.

Helaas is het niet mogelijk om verdere aanhang (broertjes/zusjes) mee te nemen. De ouder/verzorger mag even helpen met het wisselen van de schoenen en het brengen naar de les. Als de les eenmaal begonnen is kun je buiten wachten op je zoon/dochter.  Na de les kunnen de kinderen weer opgehaald worden, wacht hiervoor bij de nooduitgangen aan de zijkanten van ons gebouw

 

!!Let op: Alleen bij de peuterlessen mag er een ouder/verzorger per leerling binnen wachten op de dansschool.

 

* Ouders/verzorgers van alle andere lessen zijn helaas nog niet welkom om mee de dansschool binnen te gaan. De leerlingen kunnen afgezet worden bij de deur van de hoofdingang en wij zullen ze verder naar binnen begeleiden.

                                                                     

* Ouders/verzorgers van kinderen die nieuw zijn op de dansschool en voor het eerst een proefles komen doen, mogen de 1e keer even mee naar binnen om kennis te maken met de docent en even rond te kijken. Als de les eenmaal begonnen is kun je buiten wachten op je zoon/dochter.  Na de les kunnen de kinderen weer opgehaald worden, wacht hiervoor buiten het hek.

 

* Voor al onze leerlingen: Kom naar de dansschool in je danskleding, zodat je binnen alleen nog hoeft te wisselen van schoenen. Kom niet eerder dan 5 minuten van te voren.

 

* Bij binnenkomst moet iedereen de handen desinfecteren.

 

* Iedereen verlaat het pand via de nooduitgangen. Ouders/verzorgers kunnen de leerlingen opvangen achter het hek van de dansschool.

 

* Ben je verkouden, hoest je, heb je koorts, of is een familielid ziek waarbij je woont? Dan verzoeken we je thuis te blijven.

 

* Kleedkamers zijn open voor leerlingen tot 18 jaar. Probeer het gebruik daarvan te beperken.

 

* Toiletten zijn open. Probeer het toiletgebruik te beperken.

 

* Het dragen van een mondkapje is vanaf 13 jaar verplicht in de algemene ruimtes. In de danszaal mag het mondkapje af.

 

We hopen op ieders begrip rondom de maatregelen. Op deze manier kunnen we zo veilig mogelijk werken. We moeten het samen doen en met jullie medewerking gaat dat ons zeker lukken!!       

Corona Maatregelen.jpg
  • Deel dit bericht op