You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Dansstudio Yvette gaat LIVE!

Vanwege de lockdown mogen we de leerlingen vanaf maandag nog niet ontvangen op de dansschool.

Daarom gaan wij er voor zorgen dat alle leerlingen vanuit huis, toch hun vaste dansles(sen) kunnen volgen! Super spannend, maar ook zeker super leuk!

Online Dansrooster

We hebben een aangepast online dansrooster gemaakt voor de periode 04 t/m 18 januari (Wil je het rooster bekijken? Mail dan naar info@dansstudioyvette.nl).
Je bent van harte welkom om je eigen les te volgen op dit rooster, maar je mag ook deelnemen aan andere lessen voor jouw leeftijd.

Dit met uitzondering van de Selectie en Demoteams. Dus… ben je het thuis zitten zat?? Doe dan lekker mee aan de live lessen die we aanbieden!

Je kan er zoveel meedoen als je wil! Zo hoef je je dus niet te vervelen ;-)

Het leuke is dat wij jou ook kunnen zien via Teams. Samen gaan we dus gewoon lekker dansend aan de slag het nieuwe jaar!

Online Danslessen via Teams, wat moet je doen?

Zodra je een uitnodiging via de mail ontvangt van Dansstudio Yvette “You have been added to a team in Microsoft Teams” kun je hiermee aan de slag. 

Je moet er in ieder geval voor zorgen dat je Teams hebt geinstalleerd, dit kan via de computer en via je telefoon en dat je een Teams account aanmaakt

Via een simpel stappen plan kun je dit voor elkaar krijgen maar mocht je toch tegen problemen aanlopen, zie dan een instructie toegevoegd aan deze mail.  

Wij hebben al onze leerlingen al aangemeld voor het “Dansstudio Yvette Teams account”
Let op: we kunnen per leerling maar 1 mailadres opgeven, dus het account waar je DIE mail op ontvangt is het emailaccount waarmee we de leerlingen hebben aangemaakt.

Een paar minuutjes voor aanvang van de les zal de docent de les starten en kun je eenvoudig de les selecteren en deelnemen.

We hopen natuurlijk dat al onze leerlingen hieraan mee gaan doen! We missen jullie namelijk enorm!!

Verder gaan we natuurlijk duimen dat we vanaf 19 januari weer op de dansschool les mogen gaan geven. Maar… tot die tijd gaan we live aan de slag!!

Geniet nog even van de komende dagen. We wensen jullie een mooie jaarwisseling en tot heel snel!

Online live lessen
  • Deel dit bericht op