You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Buiten Danslessen

We houden hierbij zoveel mogelijk het online rooster aan. We mogen namelijk maar tussen bepaalde tijden buiten zijn met muziek en daarnaast hebben we maar 2 buiten locaties (i.p.v. 3 studio’s binnen). Het is dus een beetje puzzelen.

Let op!! Het rooster wat je gewend bent tijdens de Online lessen hebben we hier en daar wat aangepast. Kijk dus goed hoe laat jouw les wordt gegeven.

Wat als het slecht weer is?

Mocht het een dag slecht weer zijn, dan worden de lessen die dag weer online gegeven via Teams. Dit zal per mail en Social Media gecommuniceerd worden. Je hoeft hier zelf niet over te bellen of mailen. Wij mailen jou!

Alle lessen worden vanaf maandag 01 maart buiten gegeven met uitzondering van Tap, spitzen, Jazz BBB, High Heel Class en de Stay Fit les. Deze lessen blijven online.

Buiten Rooster

Het buiten rooster kun je terug vinden op onze website rechtsboven in bij Dansrooster.

Hierbij vervalt de Bootcamp 4 kids omdat alle andere lessen nu buiten worden gegeven. Super jammer, maar wie weet komt het er in de toekomst wel weer bij.

Je hoeft je niet op te geven voor het buiten rooster, maar kunt gewoon komen voor de les(sen) waarvoor je staat ingeschreven. Dus heb je bij ons een lidmaatschap voor bijvoorbeeld clipdance en pre ballet, dan kun je in het buitenrooster deze 2 lessen komen volgen. Probeer zo veel mogelijk te komen op de dag dat je voor de lockdown al gewend was om te komen dansen. Je kunt met het buiten rooster niet onbeperkt dansen en je kunt alleen de les(sen) komen doen van jouw lidmaatschap. 

Huisregels

Om alles de aankomende weken alles soepel te laten lopen, delen we hieronder alle regels waar we ons met zijn allen aan moeten houden:

* Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de les op locatie bent. (niet eerder niet later)

* Bij griepverschijnselen (hoesten, koorts, niezen, snotneus etc.) THUIS BLIJVEN! Dit is een dringend verzoek.

* Ouders mogen zich absoluut niet aan de zijlijn bevinden! Blijven kijken is dus geen optie…

* Er mag geen gebruik worden gemaakt van de toiletten. Zorg dus dat je thuis al naar het toilet bent geweest.

* Er is geen mogelijkheid om je om te kleden. Zorg er dus voor dat je in je danskleding naar de locatie komt. Houd rekening met het weer en kleed je warm genoeg aan.

* Doe sportschoenen aan en zeker niet je danssneakers, of balletschoenen.

* Als je met de fiets komt, kun je deze stallen bij de naastgelegen basisschool (Het Palet) in het fietsenrek.

* Aan het einde van de les heeft de desbetreffende groep 5 minuten de tijd om de locatie te verlaten. Blijven hangen en op 1.5 meter met elkaar kletsen is geen optie.

Wij zijn ons ervan bewust dat dit een hoop regels zijn. Alleen als iedereen zich hieraan houdt, kunnen wij de buitendanslessen verzorgen. We hopen daarom ook op jullie begrip en medewerking. Bespreek de regels thuis goed en bereid de kinderen vast voor. Het deelnemen aan de buiten lessen is op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor missende spullen en/of diefstal, blessures en overtredingen.

Na de Y-Dance Day deze week hebben we weer gezien en ervaren hoe fijn het is om buiten te dansen in groepsverband. We kijken dan ook enorm uit naar aankomende week! We hebben onze leerlingen echt gemist en kunnen niet wachten om ze allemaal weer te zien!

Mochten er vragen zijn, mail ons dan even. We staan voor jullie klaar!

Buitenlessen
  • Deel dit bericht op