You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Audities

Voor het nieuwe dansseizoen zijn we op zoek naar jong talent voor de Selectie groepen en Demoteams. Dansstudio Yvette telt in het aankomend seizoen maar liefst 6 Selectie groepen, een Pre selectie groep en 4 demoteams. Dit zijn allemaal al bestaande groepen met leerlingen tussen de 6 en 18 jaar. Alleen het Demoteam voor kids van 7 t/m 10 jaar in de categorie Show Dance is helemaal nieuw!

 

Voor al deze groepen zoeken we aanstormend talent en daarom houden we audities op zaterdag 26 juni en zondag 27 juni. Denk je dat dit echt iets voor jouw zoon of dochter is? Lees dan verder :-)

 

Wat houdt de selectie en de demoteams in:

In de Selectie volg je een combinatie les van Klassiek ballet en Jazz en doe je mee aan diverse optredens in Almere. Denk aan: Sinterklaas intocht, Halloween, Koningsdag en nog veel meer!

In het Demoteam werk je elke week hard aan wedstrijd choreografieën en doe je vanaf december 2021 mee aan wedstrijden door heel Nederland. Een vereiste voor het Demoteam is dat je wekelijks meedanst in de Selectie.

 

Voor zowel de Selectie als Demoteam geldt: je moet er altijd zijn en kan geen les of training missen!!

 

Heb jij talent en lijkt het je leuk om regelmatig aan optredens, of wedstrijden mee te werken? En heb je discipline genoeg om hard te willen werken aan techniek, presentatie, kracht en lenigheid?!

Geef je dan op en kom auditie doen!

 

Zaterdag 26 juni:

09.45 – 10.45 uur        Auditie Demoteam Show Dance 9 t/m 12 jaar

10.45 – 11.45 uur        Auditie Demoteam Show Dance 13 t/m 16 jaar

12.00 – 13.00 uur        Auditie Demoteam Modern 11 t/m 16 jaar

 

Zondag 27 juni:

10.00 – 11.00 uur        Auditie Selectie 6 t/m 11 jaar

11.15 – 11.45 uur        Auditie Demoteam Show Dance 7 t/m 10 jaar (NIEUW TEAM)

12.00 – 13.00 uur        Auditie Selectie 12 t/m 18 jaar

 

Wat moet je doen tijdens de auditie:

Tijdens de audities op zaterdag voor de demoteams train je mee met de huidige teams. Zo kunnen we goed kijken of je het tempo en het niveau aankan om aan te kunnen sluiten.

Tijdens de audities op zondag voor de Selectie doe je een half uur Klassiek ballet en een half uur Jazz. Alles is in teamverband en je hoeft niet alleen te dansen.

Tijdens de auditie op zondag voor het nieuwe demoteam voor kids van 7 t/m 10 jaar leer je een choreo aan en kijken we of jij bent wat we zoeken voor het demoteam.

 

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden via info@dansstudioyvette.nl. Geef in je aanmelding aan hoe je heet en hoe oud je bent. Verder horen we ook graag hoeveel ervaring je al hebt met dans.

Wat voor lessen heb je allemaal al gevolgd? En voor welke Selectie en/of Demoteam wil je graag auditie doen.

 

De audities zijn gewoon bij ons de dansschool. Ouders mogen er helaas niet bij blijven. De leerlingen moeten zich echt vrij voelen om er helemaal voor te gaan en alles te laten zien wat ze in huis

hebben. Dat gaat het beste zonder publiek.

 

Heb je nog vragen? Laat het ons weten en we zien de aanmeldingen graag tegemoet.

Audities
  • Deel dit bericht op