You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Lisa Ball

Dansdocente

Lisa begon met klassiek ballet toen ze 6 jaar was en kon vanaf toen niet meer zonder dansen. 

Ze volgde eerst een MBO Artiest Dans opleiding in Leeuwarden, Lucia Marthas en studeerde af als uitvoerend danseres aan de HBO Dansacademie in Tilburg (Fontys Hogeschool voor de Kunsten). Na de dansacademie is ze gaan werken als freelance danseres in Amsterdam.

Ze creëert zelf stukken, stond vorig jaar op het ‘Ij-festival’ en mag ook regelmatig naar het buitenland voor fantastische shows. Een heel dynamisch dansleven. Naast dansen geeft ze ook met veel plezier les. Ze geeft nu al een paar jaar peuter en kleuter ballet, modern, klassiek en musical lessen. In de afgelopen 10 jaar heeft ze veel les gegeven en veel ervaring opgedaan als docent. Zo gaf ze o.a. moderne lessen aan de kinderen van de musical Billy Elliot.

Lisa is een enthousiaste docent en heeft als doel dat er hard gewerkt word maar iedereen ook met een goed en energiek gevoel naar huis gaat. Ze vind het belangrijk dat iedereen een kans krijgt zichzelf te leren ontwikkelen in hun eigen talent. En dat benaderd ze met veel positiviteit.

instructor-440x462_0007_Lisa