You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Info eindvoorstelling 2022

Dansstudio Yvette geeft in totaal drie voorstellingen: 

zaterdag 25 juni ‘22    16.00 – 18.15 uur:      Voorstelling 1 (V1)

zondag 26 juni ‘22      11.15 – 13.30 uur:      Voorstelling 2 (V2)

zondag 26 juni ‘22      16.00 – 18.15 uur:      Voorstelling 3 (V3)

We hebben alle leerlingen verdeeld over deze drie voorstellingen. Op het dansrooster kun je precies zien in welke voorstelling(en) je zoon of dochter is ingedeeld. Achter elke les staat in welke voorstelling deze groep zit. Je kunt het dansrooster bekijken op onze website: www.dansstudioyvette.nl

Staat er bijvoorbeeld achter jouw les op het dansrooster V2 dan betekend dat je groep alleen mee danst in de 2e voorstelling.

Staat er bijvoorbeeld V1 + V3 dan betekend het dat je mee danst in de 1e en 3e voorstelling. Mocht je twijfelen stuur dan even een mail, of kom langs op kantoor.

!! Let op: Als je nu al weet dat je zoon of dochter niet mee kan doen met de voorstelling, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Dan kunnen we daar met de choreo’s en kostuums rekening mee houden. Horen we niets? Dan gaan we er vanuit dat je zoon/dochter van de partij is!!

De Kaartverkoop voor de voorstelling:

Kaarten voor de voorstelling kunnen vanaf maandag 09 mei 10.00 uur besteld worden via onze website: ww.dansstudioyvette.nl De kaarten zijn €17,50 per stuk en kunnen alleen online besteld worden. Afrekenen gaat via IDEAL en je kunt dan zelf, na betaling, je e-ticket uitprinten. Kijk goed in welke voorstelling je zoon/dochter danst en bestel de juiste kaarten.

Reeds betaalde kaarten kunnen niet worden geruild of terug genomen worden.

 

Hulpmoeders:

Voor de voorstelling zijn we ook op zoek naar hulpmoeders die voor en tijdens de voorstelling willen helpen. Elke groep heeft 2 hulpmoeders nodig per voorstelling. De hulp bestaat uit het begeleiden van de kinderen achter de schermen.

Lijkt het je leuk om te helpen? Vul dan je naam in op de lijsten op het grote bord in de ontvangstruimte van de dansschool, of stuur een mail naar info@dansstudioyvette.nl Houd er rekening mee dat, als je hulpmoeder bent, je niet in de zaal kan zitten om naar de voorstelling te kijken. Je hoeft als hulpmoeder dan ook geen ticket te bestellen.

Dinsdag 07 juni is er van 19.45 tot 20.15 uur een korte bijeenkomst voor alle hulpmoeders op de dansschool. Hier wordt besproken wat precies de bedoeling is, voor en tijdens de voorstelling als hulpmoeder en kan ik eventuele vragen beantwoorden.

De doorloop voor de voorstelling:

Op zaterdag 11 juni is er van 10.00 tot 15.00 uur de doorloop van de voorstelling. We gaan dan de voorstelling oefenen met alle leerlingen. Hier moeten niet alleen alle kinderen bij aanwezig zijn, maar ook alle hulpmoeders. De rest van de ouders mogen hierbij niet aanwezig zijn. We houden het spannend…

De locatie van de doorloop is de sporthal Fanny Blankers Koen aan de Marathonlaan 12.  Meer info over de indeling van de doorloop volgt snel!

Kleding voor de voorstelling:

Alle kostuums worden verzorgd door Dansstudio Yvette. Daar wordt geen bijdrage voor gevraagd. De kinderen mogen de kostuums na de voorstelling dan ook niet houden!

Voor het maken van de kostuums hebben we heel hard hulp nodig. Heb je een naaimachine, of kun je naaien, of misschien wel heel goed knippen en wil je helpen?

Geef je dan op bij ons op kantoor, of stuur een mail. We gaan vanaf begin april elke dinsdagavond op de dansschool werken aan de kostuums. Wordt helemaal gezellig met veel thee en koekjes ;-) Kan je niet op dinsdag? Iets mee naar huis mee nemen mag natuurlijk ook.

De juiste dansschoenen:

Alle kinderen moeten voor de voorstelling zelf zorgen voor hun eigen dansschoenen:

Ballet:                 lichtroze balletschoenen (geen turnschoentjes van bijv. de Scapino…!!)  

Peuterdans:         lichtroze  balletschoentjes        

Modern:              huidskleur footprotectors (dansvoetjes) 

De rest:              zwarte dansschoenen (vanaf 9 jaar zijn danssneakers met splitzool en zwarte veters verplicht)

Audities
  • Deel dit bericht op