You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Belangrijke info eindvoorstelling

Na maanden keihard oefenen is het bijna zover: De voorstelling “Back 2 Reality!” van Dansstudio Yvette komt eraan!!! Ik kan niet wachten en de kinderen volgens mij ook niet.

Je kunt nog steeds tickets bestellen voor de voorstelling via www.dansstudioyvette.nl

Vergeet het niet, want je wil deze voorstelling echt niet missen!

Hieronder staat heel wat belangrijke informatie over de voorstelling en ook de weken daaraan voorafgaand. Bewaar deze nieuwsbrief dan ook goed, want het is erg belangrijk om goed te weten, wanneer je waar moet zijn en wat je allemaal mee moet nemen.

Dinsdag 07 juni is er van 19.45 tot 20.15 uur een korte bijeenkomst voor alle hulpmoeders op de dansschool. Hier wordt besproken wat precies de bedoeling is voor en tijdens de voorstelling als hulpmoeder en kan ik eventuele vragen beantwoorden.

Zaterdag 11 juni is de doorloop van de voorstelling in de sporthal “Fanny Blankers Koen”. Alle informatie over de doorloop is vorige week al per mail verstuurd. Je kunt dit ook allemaal nog even terug lezen op onze website onder “Nieuws”

De eindvoorstelling op 25 & 26 juni in het KAF: Schouwburg Almere:

Het adres van de Schouwburg is: Esplanade 10. Je kunt alleen het theater binnenkomen via de artiesten-ingang aan de zijkant van de schouwburg. Bij de artiesten-ingang worden de leerlingen opgewacht door medewerkers van Dansstudio Yvette en naar hun kleedkamer gebracht. Ouders mogen niet mee naar binnen. Alleen de peuters mogen even een ouder mee om hun naar de kleedkamer te brengen. Geef jonge kinderen een briefje mee waarop staat in welke groep ze dansen. Dan kunnen wij ze goed begeleiden naar de juiste kleedkamer en hulpmoeder.

Hieronder de indeling van 25 & 26 juni:  

Zaterdag 25 juni    Generale repetitie en Voorstelling 1:

11.30 uur:              alle leerlingen en hulpmoeders aanwezig die dansen in de lessen vanaf 6 jaar en meedansen in Voorstelling 1

12.30 – 15.00 uur:  Generale repetitie voor Voorstelling 1.

14.00 uur:              alle kinderen en hulpmoeders aanwezig die dansen in de peuterlessen en clipdance / pre ballet lessen vanaf 4 jaar en meedansen in Voorstelling 1

16.00 – 18.15 uur: Voorstelling 1 “Back 2 Reality”

+/- 18.30 uur:        Alle leerlingen kunnen opgehaald worden bij de artiesten ingang.

Zondag 26 juni       Voorstelling 2 & 3:

09.15 uur:              alle leerlingen en hulpmoeders aanwezig die meedansen in Voorstelling 2.

09.45 – 10.45 uur:  Generale repetitie voor voorstelling 2.

11.15 - 13.30 uur:  Voorstelling 2 “Back 2 Reality!”

+/- 13.45 uur:        alle kinderen die alleen in de 2e voorstelling meedansten kunnen opgehaald worden bij de artiesten ingang. De rest van de leerlingen blijven in het theater voor voorstelling 3.   

14.15 uur:              alle leerlingen en hulpmoeders aanwezig die meedansen in Voorstelling 3.

14.30 – 15.15 uur:  Generale repetitie voor Voorstelling 3.

16.00 – 18.15 uur: Voorstelling 3 “Back 2 Reality!”

+/-18.30 uur:         Alle leerlingen kunnen opgehaald worden bij de artiesten ingang.

Let op: Het ophalen van de leerlingen na de voorstelling heeft tijd nodig… We willen alle kids zorgvuldig en rustig terug bij de juiste ouder brengen en dat kost tijd. We vragen geduld hiervoor…

!! Drinken en snoepjes wordt verzorgd door Dansstudio Yvette. Wel moeten de kinderen zelf wat te eten meenemen: bijv. een broodje, een koekje en wat fruit !!

Verder mag er tijdens de voorstelling niet geflitst worden en geen video opnamen worden gemaakt.

Opnames van de voorstelling

Alle drie de voorstellingen worden dit keer door True View gefilmd. True View is een gespecialiseerd bedrijf en zij zullen zorg dragen voor een perfecte beeld- en geluidsregistratie welke op DVD en als HD databestand wordt aangeboden. Alleen op de dagen van de voorstellingen (25/26 juni) kun je deze unieke registratie direct bestellen tegen alleen contante betaling bij de medewerkers van True View in de foyer.

Vanaf 29 augustus kun je de DVD afhalen op de dansschool, of het bestand downloaden met de toegezonden persoonlijke code.

Wat moet je allemaal mee moet nemen voor de voorstelling:

Per mail heeft iedereen hier een overzicht van gekregen

Foto 1.jpg
  • Deel dit bericht op